Lypossage

Behandeling Lypossage: Benen Billen en Buik

Lypossage is een massage om cellulite aan te pakken. U verliest hierbij geen gewicht, maar boekt wel vooruitgang op de omvang, met name rond uw bovenbenen, billen en buik.
De massage is best heftig, de huid wordt opgetild en van binnen naar buiten gerold. Dit gebeurt altijd van onder naar boven in de richting van de lymfeknopen. Daarna wordt er stevig gewrongen, om de onderliggende fascie (bindweefsel) te verzachten. Vervolgens wordt de huid geklopt (tapotement), om de vetdeeltjes te verkleinen. Op deze manier worden de vetdeeltjes op een natuurlijke wijze afgevoerd.

Behandeling Lypossage: Gezicht

De gezichtsbehandeling Lypossage is een doeltreffende massage voor gezicht ter verbetering van uw huid. Denk bijvoorbeeld aan wallen onder de ogen, deze kunnen na een aantal behandelingen al verdwijnen. Bij de behandeling van wallen wordt er een draaiende bewegingen in de oogkas gemaakt, van binnen naar buiten zodat het vocht wat daar zit gereduceerd kan worden. Deze gezichtsbehandeling wordt ook vaak voor mensen met een gezichtsverlamming ingezet. Met de behandeling kan men proberen om de kant van de verlamming hiermee te prikkelen.

Het is een zeer intensieve behandeling, maar het doet geen pijn. De behandeling bevordert de spieren en de huid in het gezicht, je gezicht knapt er echt van op. De spieren van het gezicht worden wakker gemaakt, waardoor je zult zien dat je echt een oppepper krijgt, zonder medische ingreep.

3w Media