Sportmassage

Veel mensen denken dat een sportmassage alleen geschikt is voor mensen die sporten, dit is echter niet het geval. Een sportmassage is geschikt voor iedereen.

De behandeling

Allereerst nemen we gezamenlijk uw klachten door. Vervolgens bekijken we welke oplossing het beste bij u past en maken hier een plan van aanpak voor.

Bij de behandeling wordt gestart met het zoeken naar de plek op uw lichaam waar de spanningen plaatsvinden. Als de spanningen gevonden zijn worden deze plaatsen uitvoerig behandeld en gemasseerd, totdat het probleem langzaam wegtrekt. In de meeste gevallen werkt een diepe en intense massage het beste. Op deze manier worden de opgehoopte afvalstoffen verpulverd, waardoor de doorstroming van de lymfen en bloedvaten weer op gang kunnen komen. Het is belangrijk dat deze spanningen worden opgespoord en opgelost, wanneer dit niet gebeurd worden de ongemakken vergroot en kunnen langdurige blessures ontstaan.  

Het is dus erg belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren! Uiteraard zorgt deze methoden van massage ook voor ontspanning. U zult zich daarna veel beter voelen. Ook kan er een ontspanningsmassage gegevens worden voor personen die graag helemaal tot rust willen komen. Bijvoorbeeld bij stress, drukke werk periode of omdat het lichaam het verdient heeft.

3w Media