Over Liesbeth

Na jaren in het arbeidsleven gewerkt te hebben - ongeveer 25 jaar - ben ik helemaal een andere richting in gegaan, namelijk sportmasseuse. De interesse in het menselijk lichaam is er altijd geweest bij mij, ik las er veel over en vond het altijd boeiend om dingen op te zoeken die mensen hadden.

Vandaar dat ik een studie voor sportmasseuse ben gaan doen en in 2007 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Vervolgens heb ik nog een vervolgopleiding voor voetreflextherapeut, bindweefselmassage en lymfedrynatie gevolgd. Allemaal zorgvuldig gekozen door mij, omdat deze behandelingen goed zijn voor het lichaam.

Ik heb sinds 2007 een praktijk aan huis en oefen het vak uit met plezier. Toen ik besloot een praktijk te starten was het een erg grote stap om zelfstandige te worden in dit beroep, maar ik heb er goed aan gedaan deze stap te nemen. Het is echt mijn passie, vandaar dat ik ook een leuke praktijk heb met een diversiteit van cliënten. Mijn praktijk is gevestigd in Helmond, waar ik ook geboren en getogen ben.

3w Media